dummy

Klinikken

Solkysten Tannhelse er en topp moderne tannklinikk, utstyrt til å kunne utføre det meste av tannbehandling.

En tannklinikk i Grenland med stort pasientfokus

Solkysten Tannhelse er en stor klinikk som åpnet dørene i helt nye lokaler i 2017. Klinikken har åtte behandlingsrom og er plassert i 2. etasje i Skjærgårdshallen i Langesund. Det er gode muligheter for å parkere, og enkel tilgang både med bil og buss. Bygget er tilrettelagt brukere av rullestol, og har heis.

Klinikken er designet og innredet med et ønske om å skape en fin og rolig atmosfære for pasientene. Behandlingsrommene er store og luftige. Det skal føles godt når du setter deg ned i tannlegestolen.

For å kunne tilby den beste behandlingen, er det også viktig for oss å ha topp moderne utstyr. Til eksempel har vi digitale røntgen-systemer, 3d-scanning av tenner og kjever, mikroskop til rotfyllinger, og egne operasjonsstuer til utføring av kirurgiske inngrep.

Tannklinikken holder en høy standard hele veien, noe våre tannleger og øvrige ansatte tar svært seriøst!

Confident handsome student holding books and smiling at camera, library bookshelves on background, learning and education concept

Studentrabatt!

Ved fremvisning av gyldig studentbevis vil man kunne få rabatt på undersøkelse og rens av tenner

Parking sign showing free places

Gratis parkering

Glem parkeringsbøter og stress – hos oss er det gratis parkeringsplasser rett utenfor bygget. For de som kommer reisende med buss er det bussholdeplass mindre enn 70 meter fra inngangen.

Prisliste

Lurer du på hva behandlingen koster? Her kan du se våre priser for noe av behandlingen vil tilbyr på klinikken.

Se vår prisliste