solkysten-tannhelse_0050

Om oss

Velkommen til oss i Solkysten Tannhelse! Les mer om historien vår, og bli bedre kjent med de ansatte.

Tannhelse i et langt perspektiv

Solkysten Tannhelse oppsto i august 2016. Før dette var vi Tannlegene Jørgensen AS, en familiebedrift med mer enn 40 års erfaring. Det har hele tiden vært viktig med en god tone og vennlig atmosfære, slik at både ansatte og pasienter skal føle seg vel. I tillegg skal kvaliteten på tannbehandlingen være av høyeste klasse.

Under mottoet, tannhelse i et langt tidsperspektiv, har vi gradvis blitt større, og i 2017 fikk vi helt nye lokaler i Skjærgårdshallen i Langesund. I 2024 hadde vi en større ombygging og utvidelse som gjør at vi er en av de største tannklinikkene i Grenland.

Første gang du besøker oss

Første gang du besøker oss vil vi kartlegge ditt behandlingsbehov. Det blir tatt nødvendige røntgenbilder og våre ansatte utfører en grundig undersøkelse av munnhulen. Basert på våre funn og dine ønsker, lager vi en behandlingsplan sammen. Ved mer omfattende behandling vil du også motta et skriftlig kostnadsoverslag.

Ved Solkysten Tannhelse jobber både tannleger og tannpleier. Tannpleierens hovedoppgaver er å forebygge og diagnostisere. Tannlegene reparerer, hvis det har oppstått skade på tennene. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg og prøver å gi deg time på dagen, ved akutt behov.

Hand arranging wood block stacking with the healthcare medical icon. Health insurance - health concept

Helseopplysninger

Vi ønsker å tilby deg en tryggest mulig behandling. Du vil derfor bli bedt om å fylle ut et helseskjema. Ta derfor med oppdaterte helseopplysninger og medisinoversikt når du skal møte til timen.

Close up of woman hand showing credit card. Detail of girl giving credit card for electronic payment. Female hand pass debit card to cashier for payment.

Betaling

Vi gjør oppmerksom på at all tannbehandling betales per gang. Du kan betale med Visa, Master Card eller kontanter. Fakturering skjer via vår samarbeidspartner, CrediCare.

Cropped shot of a nurse holding oxygen mask for a female patient during surgery healthcare living profession help assistance health operation medicine clinic treatment concept.

Narkosebehandling

Vi samarbeider med Anestesispesialisten.no om du ikke klarer å gjennomføre tannbehandling i våken tilstand. Anestesispesialisten.no stiller med anestesilege og anestesisykepleier og sørger for at narkosebehandlingen foregår trygt og forsvarlig. Ansatte ved Solkysten tannhelse utfører tannbehandlingen.

Les mer

Møt de ansatte

 • Tannleger / Tannpleiere

  Ved Solkysten Tannhelse jobber det i dag 3 tannleger og 1 tannpleier. Tannlegene og tannpleieren har seg imellom bred erfaring og utfører det meste av tannbehandling.

  • Solkysten ansatt 1

   Fredrik Marthinsen

   Tannlege
  • solkysten-tannhelse_0028

   Anniken Jenny Lindberg

   Tannlege
  • lise

   Lise Sund

   Tannlege
  • solkysten-tannhelse_0005

   Lisbet Johansen

   Tannpleier
 • Spesialist-team

  Vi har også en spesialist i oralkirugi og oralmedisin som jobber hos oss for å behandle egne og henviste pasienter.

  • DSF5646

   Ketil Moen

   Spesialist i oral kirurgi og oral medisin
  • DSCF2698

   Cathrine Folkestad

   Tannlegesekretær
 • Hjelpepersonell

  Til slutt har vi har også et veldig dyktig hjelpepersonell som gjør en fantastisk jobb. Våre blide tannhelsesekretærer vil være de første du møter når du kommer på klinikken.

  • solkysten-tannhelse_0022

   Rita Ragnhildsdatter Oen

   Autorisert tannhelsesekretær
  • Manglende-ansattbilde høy

   Elina Cecilie Carlsen

   Autorisert tannhelsesekretær
  • magnus

   Magnus Leira Olsen

   Tannlegesekretær

Informasjon fra klinikken

Her kan du leste siste nytt fra Solkysten Tannhelse, samt finne nyttig informasjon om behandling vi tilbyr på klinikken.

Les mer